Mis írta:Ha megengednétek egy apró megjegyzést:
Tavaly is volt lehetőség utalni és helyszínen vásárolni.Én és még néhány Scorpios utaltunk is.A "bejáratnál" viszont azt vettem észre,hogy senki nem foglalkozik azzal,hogy fizettél-e előre vagy sem....Vonultunk be folyamatosan.Ezzel nem irígykedek azokra akik megúszták fizetés nélkül,félreértés ne essék!Ha idén is hasonló módon zajlik a beléptetés,akkor inkább a gyereknek veszek rajta fagyit,üdítőt,hambit vagy tudom is én valamit.Ha eljutok a Majálisra....
Aleox írta:Köszönjük szépen a szervezést és az infókat!
Nos, ki jön az idei Majálisra? Ha össze tudunk dobni gyorsan egy körülbeli létszámot, akkor tudunk Janniséknál külön Scorpio területet foglalni. De ehhez kell egy létszám, így legyetek szívesek jelezni, hogy ki tervezi a jövetelt! Köszi szépen előre is!
2011.06.11 tököli reptér - Ford Majális:
1. Aleox (off autóval)
2.
3.
Mis írta:Ha megengednétek egy apró megjegyzést:
Tavaly is volt lehetőség utalni és helyszínen vásárolni.Én és még néhány Scorpios utaltunk is.A "bejáratnál" viszont azt vettem észre,hogy senki nem foglalkozik azzal,hogy fizettél-e előre vagy sem....Vonultunk be folyamatosan.Ezzel nem irígykedek azokra akik megúszták fizetés nélkül,félreértés ne essék!Ha idén is hasonló módon zajlik a beléptetés,akkor inkább a gyereknek veszek rajta fagyit,üdítőt,hambit vagy tudom is én valamit.Ha eljutok a Majálisra....
Árpi írta:Mis írta:Ha megengednétek egy apró megjegyzést:
Tavaly valami idegenek voltak a beengedőn emberek , idén valszeg nem .
Jannis004 írta:Ezzel együtt a programban erre az évre is tervezünk meglepetést így a majális honlapjára érdemes lesz felmenni.
Egyenlőre ennyi és igyekszem követni ezen a fórumon is az eseményeket
Jannis004 írta:Azért nem találod mert még nem aktív. Reggel írtam hogy rövidesen aktív lesz az oldalt. Persze nem írtam időpontot de ennyire rövidre sem gondolta![]()
![]()
![]()
Trigolasjaja írta:2011.06.11 tököli reptér - Ford Majális:
1. Aleox (off autóval)
2. Trigolasjaja
3.
4.
Aleox írta:Senki más nem kacérkodik a gondolattal, hogy kijöjjön a Majálisra? Vagy még túl messze van az időpont?
'lucky írta:Addig még a ho is leeshet...
Trigolasjaja írta:2011.06.11 tököli reptér - Ford Majális:
1. Aleox (off autóval)
2. Trigolasjaja
3. Gabesz
4.
köbüki írta:Ja és két napos ott alvós lesz a tali vagy csak 1 napos mert akkor nem lehet piázni sajna ,mert ha igen akkor viszek Bayor finomságokat mert Pénteken este jövök haza és szombaton reggel irány 1 napos Tökölés-Tökölön a Raptéren vagy ReptérenCsak ezért a taliért megyek haza elöbb.
köbüki írta:2011.06.11. Tököli reptér - VI. Ford Majális:
01. Aleox (off autóval)
02. Trigolasjaja
03. Gabesz
04. Szilárd + Szilárdné
05. Köbüki + Scorburg.
06.
07.
08.
.
.
.