Trigolasjaja írta:akik vidékről jönnekk érintik az M0 úgy is.
Maglódi Auchan?
Részemről rendben.Mikor?
Trigolasjaja írta:akik vidékről jönnekk érintik az M0 úgy is.
Maglódi Auchan?
Mis írta:Zsolti írta:Lesz előtte valahol találkozó, vagy mindenki megy egyesével?
Lehetne....Gondolom a többi típus is nagyrészt egyszerre érkezik,illene nekünk is....
Panxter írta:Paca írta:és miket nézegetsz? békákat?
csajokat
Driver írta:Panxi ha esetleg jönnél hoznád a "technikát"?
(kiolvasni egy-két dolgot)
fat818 írta:nem fotózott senki?
fat818 írta:nem fotózott senki?
Mis írta:Mondjuk egy csoportkép erejéig tényleg összeállhattunk volna.....és persze a központban köbüki a Waresszal
Mis írta:fat818 írta:nem fotózott senki?
A két világos sedan MK-I tulaja arra sem vette a fáradtságot,hogy köszönjön,így fogalmam sincs kik voltak...
palbandi írta:A szürkével én voltam (Zozz volt autója). Bocs, hogy nem "vegyültem", de a Granadásokhoz húzódtam, mivel öket ismerem. Amikor érkeztem nem voltatok ott, aztán a motorbőgetés előtt félénken próbáltam odaköszönni, de éppen beszélgettetek és nem akartam megzavarni. Legközelebb összeszedem a bátorságom, és bemutatkozom.
palbandi írta:A szürkével én voltam (Zozz volt autója). Bocs, hogy nem "vegyültem", de a Granadásokhoz húzódtam, mivel öket ismerem. Amikor érkeztem nem voltatok ott, aztán a motorbőgetés előtt félénken próbáltam odaköszönni, de éppen beszélgettetek és nem akartam megzavarni. Legközelebb összeszedem a bátorságom, és bemutatkozom.
'lucky írta:Én azért sajnálom, hogy nem tudtam kimenni..
Hozzám biztosan odajöttek volna többen is...;
Paca írta:'lucky írta:Én azért sajnálom, hogy nem tudtam kimenni..
Hozzám biztosan odajöttek volna többen is...;
jaja. odament volna néhány nyanya cvekkerrel, hogy a Moszkvára megy e a járat?:D
Driver írta:ja és megtört az átok!
Tony jóvoltából végre kipróbálhattam egy Cossie-t
![]()
azért máshogy dohog mint egy 2.0 16V
fat818 írta:ez kié?ülnek benne vagy meg ültetve a 4centis rugókkal,mert nekem is 17-esek a felnik,de nem ér bele a sárvédőívbe.
Driver írta:fat818 írta:ez kié?ülnek benne vagy meg ültetve a 4centis rugókkal,mert nekem is 17-esek a felnik,de nem ér bele a sárvédőívbe.
THX Jaja, ez az enyém...
igen kissé lenn van a segge,
hátul a lányom ül és nem olyan súlyos 6 éves![]()
szal igen, jár a moci, kiemelve a segge és kissé ráül a gépre.
ezért kell majd rugót cserélni.
de Tonyéhoz képest így is magasabban volt!
mivel rájöttem hogy Tonynak beragadt a szintezős lengéscsilije úgy mint nekem, egyik oldalon 1 éve
ezt jeleztem is neki.
szal kocsim a képeken.
thx "Trigolasjajané" a képekért !
Paca írta:melliké az a buszindexes?
Vissza: Találkozók, rendezvények
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég