Árpi írta:Igaz nem ma hanem szerdán láttam egy 2.9i Ghia SCOrpiot, ami az uj kolegámé![]()
![]()
Az autó bordó szin? es gyári állapot közeli
![]()

Kedden költöztünk másik telephelyre,én szerdán mentem el?sz?r akkor láttam a parkolóban.Mondanomse kell jol megvizsgáltam,ben kérdeztem a kolegákat ,hogy kié a gép ?k monták,hogy az egyik bizti ?ré.Azota még nemtudtam vele beszélni de ami késik nem mulik,beszervezem hatatszik neki hanemAleox írta:Árpi írta:Igaz nem ma hanem szerdán láttam egy 2.9i Ghia SCOrpiot, ami az uj kolegámé![]()
![]()
Az autó bordó szin? es gyári állapot közeli
![]()
Fotó van?Mesélj egy kicsit b?vebben róla! Honlapot, ill. fórumot már ismeri? Rólunk, Klubról hallott már? Stb.

Yan írta:Tegnap apám felhívott, hogy CSEPELEN A LAKÓTELEPEN a házuk elött 1 MAYBACH állt!!!!:D
Ti láttatok már ilyet élöben?
ÜDv.Yan

Máté írta:pjani írta:
Eccer-párszor volt hozzá szerencsém
Most felvágsz? Én meg láttam egy csomó TVR-t!

Aleox írta:Ha a mobilodon bepötyögöd a
*#06#
....

Yan írta:Ez a szám amugy rajtavan a telefon belsö hátlapján is, általában az akksi alatt, illetve a dobozon és a szerödésen is!
ÜDv.Yan

Driver írta:Láttam ma Panxtert a rakparton budán.
jött szembe ezerrel
szép az ótód és jól pislákol a kszennon is
W.

Panxter írta:Driver írta:Láttam ma Panxtert a rakparton budán.
jött szembe ezerrel
szép az ótód és jól pislákol a kszennon is
W.
wowmelyik részén ? Scorpival voltál Te is? M?egyetem / elte környékén láttam 2 régi Scorpiot, + valahol 1 békát asszem ez utóbbi Ixx-xx rendszámmal.. Lehet,hogy te voltál?

Schmidi írta:Tegnap 18.47, Határ út - Nagyk?rösi úti felüljáró el?tt Attaba, kés?n vettelek észre, most pótolom

AttaBa írta:Schmidi írta:Tegnap 18.47, Határ út - Nagyk?rösi úti felüljáró el?tt Attaba, kés?n vettelek észre, most pótolom
Yess! Idöpont stimmel.Hol voltál, merröl jöttél, vagy már éppen hazafelé siettél?
Legközelebb dudáááálj!

Poetry írta:Nem is írtam, amikor aktuális volt...
Szóval 2 hete, amikor a fórum kimentésének ügyében átugrottam barátomhoz a 15. kerületbe (nem messze a Pólustól), láttam egy fehér Jaguar E Coupe-t. Rendes magyar rendszámmal, nem hiszem, hogy replika.
Nem volt nálam fotógép, de azért jól félreálltam megnézni magamnak, ahogy elsuhan. Egy 25-30 év körüli srác vezette.
Érdekes látvány volt. Dehát a két évvel ezel?tti Váci úton látott ezüst Pagani Zonda után már semmin sem csodállkozom.
A kép csak illusztráció...
toti írta:A m?helye:

Zafír írta:Szia Aleox!
Nem a Te békádat láttma ma a Harmat utcában délután 3 körül?

Vissza: Általános csevegés és mindennapok
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég