Pedig épp feltornáztam 1 fölé az arányom nagy nehezen
Paca írta:jé egy IFA
ugye milyen érdekes a másik oldalt is látni közelről? én is szoktam motorozni asszony kis robogójával. tökre élvezem. főleg mikor városban lehet előresurranni lámpáknál. marhagyorsan odaér az ember. és a fogyasztása meg külön élmény. 2000ért teletankolom,aztán hetekig járkálunk vele
C. Vieri írta: Az előresurranást szoknom kell, tegnap is lazán beálltam kocsik közé megszokásból,aztán mndom baszod, simsonnal vagyok nem kocsival, mit csinálok?
Paca írta:C. Vieri írta: Az előresurranást szoknom kell, tegnap is lazán beálltam kocsik közé megszokásból,aztán mndom baszod, simsonnal vagyok nem kocsival, mit csinálok?
igen,azt nekemis. én még úgy tanultam nem szabad. mióta is van hogy szabad? egykét éve ugye?
Zsolti írta:És a buszsávot is lehet nyugodtan használni.
Zsolti írta:Legálisan használhatod. A bringásoknak sok minden elvetemült dolgot engedtek meg. Pl.: egyirányú utcába szembe haladhatnak, vagy nem köteles lehúzódni az egyirányú utcába (nyugodtan feltarthatja a forgalmat az ő tempójával).
Zsolti írta:Legálisan használhatod. A bringásoknak sok minden elvetemült dolgot engedtek meg. Pl.: egyirányú utcába szembe haladhatnak, vagy nem köteles lehúzódni az egyirányú utcába (nyugodtan feltarthatja a forgalmat az ő tempójával).
Driver írta:nyissunk egy kresz topikot, hasznos is ha újranézzük a dolgokat.
Paca írta:
igen,erre már gondoltam, de mintha lenne már
Driver írta:Paca írta:
igen,erre már gondoltam, de mintha lenne már
konkrét kresz asszem nincs de van egy közlekedünk topik, oda elfér minden ilyen.
Paca írta:
nem volna rossz pedig egy kresz topik, áttakinthetőbb lenne
Driver írta:Paca írta:
nem volna rossz pedig egy kresz topik, áttakinthetőbb lenne
oké akkor nosza, én már nyitottam eleget
Teee, rézgálic men![]()
Driver írta:Zsolti írta:Legálisan használhatod. A bringásoknak sok minden elvetemült dolgot engedtek meg. Pl.: egyirányú utcába szembe haladhatnak, vagy nem köteles lehúzódni az egyirányú utcába (nyugodtan feltarthatja a forgalmat az ő tempójával).
csak ha táblával megengedik, akkor mehet egyirányúban szemben.
segédmotorral mehetsz kerékpársávban is max nem tudom 20-szal vagy ilyesmi.
de ha tábla tiltja a bringának akkor nem tudom, utána kell nézni, régen volt már.
van motorral behajtani tilos is.. hmmm.
buszsáv elvileg motorkerékpárnak van megengedve, szal ennek is utána kell nézni.
nyissunk egy kresz topikot, hasznos is ha újranézzük a dolgokat.
C. Vieri írta:Új jövevény a háznál:
Hobbinak lesz leginkább, a Scorpioval semmi szerelnivaló nem akad, legyen mit bütykölnömVárosban elkarikázgattam vele az elmúlt 2 napban, poén, hogy mint motoros az autósokat szidom, hogy de parasztok, mikor kocsival vagyok, fordítva
Mis írta:C. Vieri írta:Új jövevény a háznál:
Hobbinak lesz leginkább, a Scorpioval semmi szerelnivaló nem akad, legyen mit bütykölnömVárosban elkarikázgattam vele az elmúlt 2 napban, poén, hogy mint motoros az autósokat szidom, hogy de parasztok, mikor kocsival vagyok, fordítva
Ez nagyon szép.Szerkezetileg és motorikusan is ennyire egyben van?Ha igen,nem lehetett olcsó.....Mindenesetre szerintem jó döntés volt.
köbüki írta:Köszönöm szépen, és én még csak 20 -nak érzem magam vagyis te máris idősebb vagy tőlem![]()
![]()
![]()
romulusz írta:Szia!
Üdvözlöm a Szüleidet!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég