azért ez romra van rakva nem kicsit.Driver írta:végülis ez is kibírta, anno aztán volt sivatag rendesen dakarbanC. Vieri írta:

azért ez romra van rakva nem kicsit.Driver írta:végülis ez is kibírta, anno aztán volt sivatag rendesen dakarbanC. Vieri írta:
ittyu írta:azért ez romra van rakva nem kicsit.
mazlis írta:A kanna is csak max Afrikáig lessz a tetején...![]()
Ha csak már itt magyar honban le nem lopják a tetejéről...
bocs, csak a kacsát akartam 'idézni'.az meg, hogy romra van rakva az arra utalt, hogy jól szét van bu_zizva a kasztni.easycash írta:Nehogy azt hidd! 2 kanna van a tetején, a homokpallók műanyagból vannak, kb 4 kg darabja, és nem viszünk sok cuccot.
easycash írta:Akit esetleg érdekel, a Bamakó rajtja január 17-én 7 órakor a Hősök terén lesz!
Driver írta:easycash írta:Akit esetleg érdekel, a Bamakó rajtja január 17-én 7 órakor a Hősök terén lesz!
tudsz valamit hogy van sorrend, mármint hogy először a motorosokat rajtoltatják és utána az autókat aztán tehereket, buszt
csak hogy mehetek-e 8ra esetleg![]()
easycash írta:Szombat este lesz egy előzetes eligazítás utána tudok majd pontosabbat mondani.
Driver írta:easycash írta:Szombat este lesz egy előzetes eligazítás utána tudok majd pontosabbat mondani.
ohh akkor lesz abból 10is![]()
ok várjuk a híreket és megyünk, lesz egy-két érdekesség az biztos
easycash írta:7:30-9:00 Interjúk, sajtótájékoztató, búcsú a rokonoktól.
9:10 - a magyar és a mali himnusz elhangzik
9:20 Rövid beszédek
9:30 A versenyzők rövid bemutatása és rajt egyesével
Poetry írta:Egy gyors kérdés: Hallottam olyat valahol, hogy pénteken már megtekinthetők az autók a felvonulásinál. Ez igaz? Lehet, hogy kimennék kora este, ha tényleg ott lennének. Persze szombaton megyünk!
easycash írta:Poetry írta:Egy gyors kérdés: Hallottam olyat valahol, hogy pénteken már megtekinthetők az autók a felvonulásinál. Ez igaz? Lehet, hogy kimennék kora este, ha tényleg ott lennének. Persze szombaton megyünk!
A hír igaz. Mi is pénteken dél, 1 óra körül visszük ki a kocsit, ott éjszakázik, aztán majd szombat reggel 7-8 körülre megyünk ki mi is.
easycash írta:A hír igaz.
easycash írta:Ja! Sajnos a matrica nem sikerült az itteni logóval, úgyhogy a www.fordscorpio.hu felirat lesz fent a kocsin.
Poetry írta:easycash írta:A hír igaz.
No, ez esetben ha úgy alakulnak a dolgaim, lehet, hogy én már pénteken kora este meglátogatom a rajt helyszínt.easycash írta:Ja! Sajnos a matrica nem sikerült az itteni logóval, úgyhogy a www.fordscorpio.hu felirat lesz fent a kocsin.
Semmi gond, majd jövőre.
Biztosan szép lesz az a fordscorpio.hu felirat is.
Vm hírmorzsa fog hazaérkezni rólatok menet közben? Az oldalotokon, vagy hasonló?
easycash írta:www.bamako-cx.eoldal.hu
már megnyitottam a napi beszámolóknak az oldalakat, menet közben pedig, ahol net közelbe kerülök írni is fogok
Poetry írta:easycash írta:www.bamako-cx.eoldal.hu
már megnyitottam a napi beszámolóknak az oldalakat, menet közben pedig, ahol net közelbe kerülök írni is fogok
Ha nem bánjátok felteszem hírként a Honlapra, hogy mentek. Ha már támogatók vagyunk legyen egy kis promo is. Linkelném az oldalatokat is.
Jobb későn, mint soha...
easycash írta:SŐT!!!
Köszönjük szépen!
Poetry írta:easycash írta:SŐT!!!
Köszönjük szépen!
Felkerült! ---> www.fordscorpio.hu
Ha kihagytam vmit vagy vm nem jól került ki jelezzétek!
Szívesen!
C. Vieri írta:Jó utat kívánok! Hajrá!
easycash írta:Ha valaki tud holnap fényképező gépet hozni és lefotózni az autót, az jó lenne!
mazlis írta:19:00körül agyták el Triestet.
Mit tesz a matrica
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég