Magic Stick írta:Ne tedd. Ha nincs megfelelően szabályozva a kompresszor, akkor szét is tud durrani a gátló és addig tudja emelni, míg a féltengelyek elkezdenek klaffogni a levegőben. Mivel a leengedő szelep nem működik. Vagy a szintszabályzó modulja (hátul megtalálod egy kis dupla gömbfejjel) vagy a kompersszor csatlakozója KH-s. Vagy bizti...vagy relé. A kompresszor nehezen kinyírható...hacsak..![]()
köszi
szal ha jó a leengedő szelep akkor úgyis kinyit és nem engedi felfújni direktre kötve sem.
a dupla kis gömbfejes cuccot megtaláltam, de ezt honnan tudod milyen?
kombikban is ilyen van, mert azt hittem ez nagyon ritka cucc a scorpik között.
egyébként azt szélt kéne szedni a gömbefjnél és kézzel óvatosan lassn mozgatva emelkedést illetve süllyedést imitálni, tehát a szintérzékelő kart mozgatni.
és kiderül hogy elkezdni-e fújni ha alsó állásba nyomom.
vagy kiereszt-e ha feljebb állítom.
relén van áram, cseréltem is másikra akkor sem változott.
sztem nem az a baj.
kompi csati még lehet,
van egy olyan +12V csati rajta ami elég mélyen van az érintkezője és úgy szigetel hogy egy gumiharangra megy rá maga a csati, mélyen benne egy sarufogadó cucc.
a kompin meg kiáll a saru.
testelés egyéártelmű, bár a vezetékén van egy hurok amit egy csőfélén két felé lehet szétszedni, nem tudom az miért van.
az biztos,. hogy lesz még kísérletezés vele mert nagyon összetett cucc.
arra is kívéncsi vagyok hogy mindkét lenginél szusszan-e ha leveszem a levegőcsatit, mert ha az egyiknél nem, akkor az nem jó, mert lehet hogy azért nem engedi a másikat felfújni mert az egyik rossz lehet.
na mndegy, ehhez most nincs türelmem, van ezer másik dolog..
talán pénteken indulás előtt reggel, mivel délután megyünk HO-ba.
de a teniszcuccot már eldöntöttem, az nem árthat.
csak mondjátok már meg, hogy a lasztit, felemelem az autót és benyomom úgy a rugótekercs közé, hogy félig benn van félig kinn, vagy benyomom a középső rúdig és kész.
ha félig nyomom akkor tutira megtartja,
de félek hogy kipattanhat.
vagy egy kissé a labda felénél beljebb nyomom a rugótekercshez és akkor befelé feszül?
és inkábbn egy tekercset nyomjak körbe labdával kétoldalt, vagy elosztva a szineteken itt ott, amott?